Plick 5.2.3 (APK – Premium)

Plick 5.2.3 (APK – Premium)

Description of Plick - Köp & sälj kläder is modded game in this mod unlimited money, coins and everything for android Plick - Köp & sälj kläder this is best android apk game install and enjoy!

Plick – Köp & sälj second hand kläder, skor och accessoarer

Plick är den främsta appen inom second hand mode i Sverige. Du hittar allt ifrån trendiga varumärken som Acne, Filippa-K, Nike & Adidas till helt unika plagg som inte finns någon annan stans.

Köp, sälj & upptäck!
I appen hittar du 100-tusentals plagg från användare över hela Sverige och varje dag fylls det på med nya kläder, skor och accessoarer. Browsa via kategorier, sök på hashtags, följ favoritsäljare, inspireras av våra utvalda toppsäljare och ta del av vad som trendar i appen just nu.

Personligt
Genom att använda appen lär sig Plick vad du gillar. Helt utan insats ges du personliga tips och rekommendationer på sådant som passar dig!

Tjäna pengar på din garderob
Genom att lägga upp snyggt fotade plagg gör du dig synlig för köpare som kan välja att följa dig. Alla annonser som läggs upp är även nåbara via kategorier och sökning på hashtags. Varje vecka säljs tusentals plagg på Plick. Din garderob kan vara en guldgruva!

Följ & inspireras av andra!
Hitta likasinnade. Följ vänner, bloggare, fashionistas & artister med liknande stil som du. Det någon annan precis tröttnat på kan vara precis vad du letar efter. Annonser från personer du följer hamnar i en egen feed så att du enkelt håller dig uppdaterad på vad som är nytt och är först med att upptäcka guldkornen!

Feature users
Plick håller dig uppdaterad på de hetaste säljarna i appen. Bästa tipset för att hamna i featured users är att följa deras exempel och ta schyssta bilder. Av erfarenhet vet vi att det är den absolut viktigaste pusselbiten för en lyckad försäljning!

Trending
Ta del av de hetaste annonserna just nu! Vad som trendar baseras helt på vilka plagg som det är mest aktivitet kring för stunden. Håll koll så att du inte missar de stora fynden!

Plick SafePay
Handla tryggt och säkert med Plicks inbyggda checkout-lösning. Genomför du köpet genom checkout-lösningen så erbjuder Plick pengarna tillbaka om något går snett!

Hur köper jag?
Köp kan gå till på två sätt. Antingen så använder du Plicks trygga checkout-lösning, Plick SafePay eller så kommer du överens med säljaren om annat betalningsalternativ (Plick SafePay är rekommenderat) Oavsett hur du väljer att betala plagget så tar du kontakt med säljaren via den inbyggda chatten. All dialog kring köpet hålls i appen och du kan när som helst gå tillbaka och kolla på chatt-historiken. När ett köp är genomfört kan du lämna rejta säljaren.

Hur säljer jag?
För att sälja så skapar du ett konto på Plick. När profilen är skapad så är det bara att börja lägga upp annonser. Fota, tagga och sälj!

Kostar det att lägga upp annonser?
Det är helt gratis att lägga upp annonser på Plick och det finns inget som begränsar hur många du lägger upp.

App ID: swace.se.plick

App Information of Plick - Köp & sälj kläder

App Name Plick - Köp & sälj kläder
Package Name swace.se.plick
Version
Rating
Size
Requirement
Updated Jun 16, 2022
Installs 100K+
Category Apps, Shopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *